VAŠ PARTNER U OČUVANJU ZDRAVLJA

Facebook

Pratite nas na facebook-u i budite uvek obavešteni kada dolaze doktori

Instagram

Pratite nas na instagram-u i budite uvek obavešteni kada dolaze doktori

Pozovite nas

Pozovite nas na,proverite kada dolaze doktori i zakažite Vaš termin

O NAMA

Poliklinika GRLICA u Novom Pazaru je počela sa radom u oktobru 2016 godine. Nalazi se u naselju Bukreš,iznad pešačke zone,u ulici Sopoćanska 10. Ideja o pokretanju jedne ovakve savremene ustanove je nastala 2014.godine, sa ciljem da se napravi nešto što će biti novo na ovim prostorima.

U savremenim ordinacijama na oko 700 m2 poslovnog prostora vaše zdravlje će biti pod stalnim nadzorom naših lekara specijalista kao i profesora sa VMA i Kliničkog centra Srbije-Beograd,KBC Bežanijska kosa, Kliničkog centra Kragujevac. Koristićemo najnovija dostignuća u medicinskoj tehnologiji,gde će medicinski sistem sa svojim opštim i specijalističkim ordinacijama biti spreman da odgovori na sve zahteve naših pacijenata,a zaposleni će učiniti sve da poseta lekaru bude prijatno iskustvo.

Naš jedini cilj je vaše zdravlje,pa će sa tim u vezi biti mnogo humanitarnih akcija i pregleda za one kojima je naša pomoć potrebna,a nisu u mogućnosti da je priušte. Želimo da Vam pokažemo da Poliklinika Grlica nije samo privatna ustanova,već mesto koje može postati vaš drugi dom.


Naša misija,vizija i vrednosti

MISIJA

Naša misija je da brigu o zdravlju pretvorimo u naviku.Da svakog pacijenta kontinuirano medicinski pratimo od prvog ulaska u našu ustanovu poštujući njegovo vreme i odluku da svoje zdravlje poveri našem lekarskom timu. Želimo da budemo vaša prva asocijacija na sigurnost, razumevanje, stručnost, ali i najsavremenije i inovativne procese dijagnostike.. U tome su nam glavni oslonac naši lekari i osoblje koje ispunjava najviše svetske standarde.

VIZIJA
Vizija POLIKLINIKE GRLICA je da budemo Vaš prijatelj u očuvanju zdravlja,da svim korisnicima zdravstvenih usluga postanemo sinonim za zdravlje sigurnost i poverenje. Vaše zdravlje možete poveriti samo ljudima koji imaju bezuslovnu i nepokolebljivu obavezu prema moralnim vrednostima i dužnostima.

VREDNOSTI

Grlica, zdravstvena ustanova prepoznatljiva po najvišem kvalitetu medicinskih usluga, potpuno posvećena pacijentu i unapređenju zdravlja;

Reference, najviši nivo znanja i uspešnosti u struci;

Lekari i osoblje kao dobro organizovan tim, posvečen pruzanju maksimalne podrške pacijentima u podizanju zdravstvene kulture i zaštite kroz zdravstveni sistem i doprinosu razvoja zdravstvene nege i usluga

Inovacije, jedinstvenost u stvaranju, oceni i širenju novih znanja, u razvoju i primeni kreativnog pristupa, kao odgovor na specifične potrebe pacijenata i zdravstvenog sistema;

Celokupna posvećenost pacijentu i unapređenju zdravlja, društveno odgovornom poslovanju i zaštiti životne sredine.

Apsolutna odgovornost, integritet u poštovanju svih ljudskih prava, efektivnoj komunikaciji i našim etičkim pravilima i poštovanju bezbednog i zdravog okruženja;

Mi smo opredeljeni da budemo aktivni činioci društvene sredine i delimo sudbinu ljudi koji u njoj žive. Naša privatna praksa ne sme biti diktirana profitom već humanošću našeg poziva. Samo tako, naši pacijenti će osetiti sigurnost i poverenje u svoje lekare i neće ih doživljavati kao trgovce. Nikada ne smemo biti škrti na lepim rečima i delima. Na kraju naše ponašanje se reflektuje i vraća nama samima. Verujemo da kada bi se svako trudio da bude dobar čovek,svet bi bio mnogo lepše i bolje mesto za život.